Półkolonie survivalowe 2018

Drodzy Rodzice (Opiekunowie),

Poniżej przedstawiamy wszelkie niezbędne informacje dotyczące  półkolonii survivalowych w ramach projektu “Wakacje z ORLENEM – dzieciństwo z uśmiechem”. Prosimy o zapoznanie się z:

• Formularzem zgłoszenia dziecka/dzieci na półkolonie
  • Kartą uczestnika półkolonii
  • Regulaminem półkolonii.

Do udziału w półkolonii survivalowych zapraszamy dzieci w wieku 10 – 14 lat

Informacje dotyczące półkolonii survivalowych

Organizator półkolonii:

Stowarzyszenie “ŹRÓDŁO” im. św. Jadwigi Królowej Polski z siedzibą w Maszewie Dużym, przy ul. Lipnowskiej 99, 09-400 Maszewo Duże.

“Wyłączny Sponsor półkolonii survivalowych realizowanych w ramach projektu Wakacje z ORLENEM”

Dane kontaktowe do organizatora półkolonii:

Krzysztof Nowacki

kom. 794-752-526

e-mail: knowacki@ratech.com.pl

Czas trwania i miejsce:

I turnus  – od dnia 6.08.2018 r. do dnia 10.08.2018 r.

II turnus  – od dnia 13.08.2018 r. do dnia 17.08.2018 r.

Półkolonie trwają od poniedziałku do piątku w godz. od 7.00 do 16.00.

Zajęcia survivalowe będą odbywać się w miejscowości Brwilno k/Płocka.

Wiek dzieci:

Dzieci w wieku 10 – 14 lat.

Maksymalna liczba dzieci na turnusie:

35 osóbLiczy się kolejność zgłoszeń. Będzie utworzona lista rezerwowa. O zakwalifikowaniu się dziecka na półkolonię lub wpisania dziecka na listę rezerwową zostaną Państwo poinformowani mailem oraz telefonicznie.

Formularz zgłoszenia dziecka/dzieci na półkolonie survivalowe

Uwaga ! Formularz zgłoszenia na półkolonie wypełnia Rodzic lub Opiekun. Jeśli Stowarzyszenie ustali, że formularz został wypełniony przez osobę małoletnią (osobę, która nie posiada pełnej zdolności do czynności prawnych) podejmie odpowiednie kroki mające na celu usunięcie danych osobowych osoby małoletniej.

Rodzice (Opiekunowie), którzy uważają, że doszło do zgromadzenia przez Stowarzyszenie danych osobowych ich dziecka/dzieci bez ich zgody mogą przesłać wniosek o usunięcie danych na adres poczty elektronicznej: zrodlostowarzyszenie@gmail.com lub na adres: Wyszyna 53, 09-411 Stara Biała.

Nasze Stowarzyszenie działa zgodnie z RODO dlatego informujemy Państwa, że:

• Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne.
  • W każdej chwili przysługuje Państwu prawo dostępu do treści danych osobowych, ich poprawiania i wycofania.
  • Dane osobowe będą udostępniane jedynie podmiotom współpracującym ze Stowarzyszeniem. Nie przekazujemy danych osobowych innym podmiotom trzecim.

Informacje o ochronie i przetwarzaniu danych osobowych

Formularz zgłoszenia

Wybierz turnus

Karta zgłoszenia uczestnika i Regulamin półkolonii survivalowych

Karta zgłoszenia uczestnika półkolonii – Pobierz

Prosimy o wydrukowanie i czytelne wypełnienie Karty uczestnika. Uzupełnioną Kartę należy dostarczyć osobiście do siedziby Stowarzyszenia przy ul. Lipnowskiej 99, 09-400 Maszewo Duże k/Płocka (Harcówka przy Kościele). Karty mogą Państwo dostarczyć w każdy piątek (od dnia 22.06.2018 roku) od godz. 18.00 do 20.00. Karty powinny być dostarczone najpóźniej do dnia 03.08.2018 roku. (Uwaga ! Kart uczestnika nie należy przesyłać e-mailem lub pocztą).

Wydrukowane Karty uczestnika będą dostępne także w siedzibie Stowarzyszenia (Rodzic lub Opiekun może je wypełnić na miejscu).

Regulamin półkolonii survivalowych – Pobierz